Butiksbyggnationer & inredning

UA Service utför montage av butiksinredningar och större och mindre butiksombyggnationer

Vi bygger upp din butik och ser ditt företags möjligheter när vi är ute på fältet!

 

Butiksinredning och helhetslösningar

Lång erfarenhet av ombyggnationer och butiksinredning

UA Service har egna snickare, tekniker och montörer. Vi har många års erfarenhet av montage av butiksinredningar och mindre butiksombyggnationer och är gärna koordinator vid större ombyggnationer. 

Vi på UA Service tycker om utmaningar och att lösa problem. Har du en vision för din butik kommer vi och hjälper dig att göra den till verklighet! Vi hjälper dig att hitta de produkter du behöver och ser ditt företags möjligheter när vi är ute på fältet!

Vill du bygga om din butik eller restaurang? Kontakta oss för offert!

Leverantörer av butiksinredning

UA Service samarbetar med marknadens största leverantörer av butiksinredning:

Installation och service av kassadiskar

Ergonomiska kassadiskar från ITAB

Ett väl fungerande kassadisksystem med snabb genomströmning av varor underlättar betalningsprocessen samt bidrar till god kundkontakt och en positiv upplevelse av butiken. Vi hjälper butikskedjor att utifrån butikens storlek, varuflöde och antal besökare välja rätt utrustning.

UA-service erbjuder bland annat ITABs högklassiga kassadiskar och utför installation, service och underhåll av de flesta kassadiskar på marknaden. Har ni behov av service eller reparationer på eran kassadisk, så kan vi hjälpa er att åtgärda problemet. Har ni behov av kassadisk till din butik? Ta kontakt med oss för en offert.

Service och underhåll av din kassadisk

Det är givet att kassaplatsen skall vara en ergonomisk rätt utformad arbetsplats för kassapersonalen och dessutom vara en representativ plats för dina kunder. Självklart är det då viktigt att kassadisken är ren och fräsch så att kunden får ett bestående positivt intryck när hon/han lämnar butiken.

UA Service erbjuder flera produkter för att underhålla din kassaplats så att den håller sig ren och snygg. Kontakta oss så berättar vi mer!

Fler tjänster och produkter för din butik

Prosafe säkerhetsskåp

UA Service arbetar med säkerhetsskåp från Prosafe. Vi kan erbjuda flera varianter av brandavskiljande skåp, datamediaskåp, deponeringsskåp, dokumentskåp, stöldskyddsskåp och värdeskåp.

Varularm

UA Service tillhandahåller varularm till alla typer av verksamheter – perfekt för dig som vill larma dina varor.

Vagnar och varukorgar

Vi hjälper dig också att hitta rätt korgar och vagnar för din verksamhet.

Entresystem

Det första du möts av i en butik är entrésystemen. Här har UA Services långa erfarenhet från butiksinredningsbranschen, tillsammans med stort innovativt tekniskt nytänkande, resulterat i oslagbara entré- och köledarsystem som skapar optimalt kundflöde i er butik. 

UA Service tillhandahåller entrégrindar från bland annat ITAB och Expedit.

Kösystem

Vi hjälper dig att välja rätt kösystem om du vill hjälpa dina kunder i rätt turordning med ett biljettsystem.

Har du frågor? Kontakta mig!

Ulf Anderss, Ägare av UA Service

Ulf Andersson

Ägare
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB