Kassaregister & betalterminaler

Behöver du ta betalt i din verksamhet? UA Service erbjuder kassaregister och betalterminaler som passar alla typer av verksamheter – vare sig du vill köpa eller hyra.

 

Kassaregister

Kassaregister för butiker och andra verksamheter

UA Service levererar kassaregister för butiker, restauranger, torghandel, knallar, mässor, frisörer med flera. Vi levererar samtliga modeller av kvalitetskassor från Sam4s – Sveriges mest sålda kassor. 

Kassorna säljs i paketlösning med kontrollbox, programmering, registrering hos skatteverket, utbildning samt 1 års fri support. Vi hjälper till med finansiering om ni önskar. 

Kontakta oss för offert!

Korttidshyra av kassaregister

Behöver du hyra certifierat kassaregister under en begränsad tid, exempelvis för ett evenemang, en mässa eller marknad? Varför köpa ett kassaregister när du istället kan hyra ett under kortare tid?

Vi anpassar kassan med dina företagsuppgifter och de varugrupper som du behöver. Anmälan och avanmälan till skatteverket ingår i priset. Vi tar hand om allt åt er och skickar kassan/kassorna med snabb leverans. Om ni önskar att vi även installerar kassan på plats så löser vi det, detta då mot en extra kostnad.


Omega, Kassaregister

Omega

Omega är ett kassasystem för dig som ställer höga krav på driftsäkerhet och funktionalitet. Ett slutet operativsystem används, vilket gör att du inte behöver oroa dig för datavirus eller andra skadliga program. Pekskärmen som visas på bild är IP-65 klassad vilket innebär att den är spillsäker för högsta driftsäkerhet. 

 
SAM4S NR-510, Kassaregister inklusive kontollenhet

SAM4S NR-510

Stor och tydlig display, stort och tydligt tangentbord med gott om knappar för produkter, stor kassalåda i metall. Det är mycket som är stort på detta kassaregister. Även användar­vänligheten är stor tack vare funktioner som backup till SD-kort, samt tydligheten i display och tangentbord.

 
SAM4S NR-420B SE, Kassaregister inklusive kontollenhet

SAM4S ER-230EJ INKL. KONTROLLENHET

Ett komplett paket med kassaregister SAM4S ER-230EJ inklusive kontrollenhet. En unik kassa genom att den har batteridrift som även driver kontrollenheten (den svarta lådan). Detta gör att kassan är helt mobil, ingen strömförsörjning krävs.

 
 
SAM4S ER-260BEJ, Kassaregister inklusive kontollenhet

SAM4S ER-260BEJ INKL. KONTROLLENHET

Ett komplett paket med kassaregister SAM4S ER-260BEJ inklusive kontrollenhet. Maximal prestanda i litet kompakt format, med full integration mot betalterminal. Välj mellan liten eller stor kassalåda.

 
SAM4S ER-26, Kassaregister inklusive kontollenhet

SAM4S ER-265EJ INKL. KONTROLLENHET

Ett komplett paket med kassaregister SAM4S ER-265EJ inklusive kontrollenhet. Flatboard. Maximal prestanda i litet kompakt format, med full integration mot betalterminal. Välj mellan liten eller stor kassalåda.

 
SAM4S ER-280, Kassaregister inklusive kontollenhet

SAM4S ER-280 INKL. KONTROLLENHET

Ett komplett paket med kassaregister SAM4S ER-280 inklusive kontrollenhet SAM4S SCU-100A.

 

Betalterminaler

SMIDIGA KORTBETALNINGAR

Behöver du ta betalt med kort i din verksamhet? Toppen, då har vi lösningen för dig! En god nyhet för ditt företag är att du nu kan välja bland flera leverantörer av betalterminaler. Tidigare har det i princip bara funnits två aktörer på marknaden, som då också satt priserna.

UA Service hjälper dig hitta rätt terminal

Vi på UA Service vet vilka modeller som fungerar bäst för olika ändamål. Kontakta oss så berättar vi mer om våra produkter och ser hur vi kan sänka din kostnad på kortbetalningar.


8006 Stationär betalterminal

8006 Stationär betalterminal

WestInt 8006 är ett kraftpaket i litet format. Den skarpa färgskärmen i kombination med de tydliga bakgrundsbelysta knapparna ger en användarupplevelse som tidigare inte varit möjlig. Formatet till trots uppfyller terminalen de högsta säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

 
T103 Stationär betalterminal

T103 Stationär betalterminal

WestInt T103 är med sin inbyggda kvittoskrivare framtagen främst för fristående betaltillämpningar. Snabba transaktioner via nätverksanslutning. 2,7" pekskärm i färg underlättar hanteringen ytterligare och ger ett modernt intryck.Terminalen uppfyller de högsta säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

 
T103P Mobil betalterminal

T103P Mobil betalterminal

WestInt T103P är med låg vikt och smidigt format framtagen för mobila betalningar. Terminalen klarar både kommunikation med WiFi och 3G. Tillsammans med en enastående batteritid ger detta en betalterminal man kan räkna med i alla lägen. Uppfyller de högsta säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

 

VÅGAR & ETIKETTER
 

Driftsäkra vågar från Ishida

UA Service hjälper dig att hitta rätt våg till din verksamhet! Vi hjälper dig också att ta fram etiketter som fungerar till din våg. Vi tillhandahåller både prismärkningsmaskiner samt etiketter i olika storlekar, med eller utan förtryck. 

Vi erbjuder bland annat Ishida ettikettvågar med hög driftsäkerhet. UNI-3 serien är den mest kostnadsefftektiva vågen på marknaden.

 

 

Etikettskrivare som ger lönsamhet

Varje vecka slängs stora mängder chark och mejeriprodukter på grund av kort datum.

Vi kan erbjuda er Wraptech MPU-404, ett verktyg och hjälpmedel för att minska ditt svinn och förbättra din lönsamhet. En liten och smidig etikettskrivare där du med några enkla knapptryckningar och läsning av den befintliga streckkoden på produkten kan skriva ut en ny etikett med tex. nedsatt pris för kort datum. Släng inte produkter med kort datum, sälj dem istället!

 

 

Etikettvåg UNI-3

UNI-3 serien är den mest kostnadseffektiva etikettvågen på marknaden.   
168 snabbvalstangenter för frekvent använda PLU, klarar 6000 PLU. Enkelt programmerings­verktyg där du kan ändra eller lägga till PLU via din PC. Klar display med distinkta effekter. Högkvalitativ och snabb etikettskrivare, 80 mm/sek. Tillförlitlig thermoprinter med senaste teknologin.

Puckar, handscanners och tillbehör

Vemcall puckar

UA Service erbjuder puckar från Vemcall – ett komplett system redo att användas direkt ur kartong! Anslut nätadaptern till tornet och sändaren och ni kan börja kalla på puckarna direkt, kan det bli enklare?

Handscanners

Vi tillhandahåller handscanners med eller utan sladd. VI har flera modeller för att scanna tradiotionella streckkoder och streckkoder på mobiler. 

Mynt och sedelräknare

UA Service kan också leverera mynt- och sedelräknare till din verksamhet.

Service och tillbehör

Vi tillhandahåller förbrukningsmaterial som kvittorullar till alla typer av kassaregister samt kvittoskrivare och betalterminaler. I vår egen verkstad programmerar och servar vi alla Sam4s kassaregister. Vi har alla kassamodeller hemma i Östersund för visning samt snabb leverans. För mer info eller offert kontakta UA Service.

Har du frågor? Kontakta mig!

Jonas Granlöf, Säljare och tekniker på UA Service

Jonas Granlöf

Säljare, tekniker
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB